19th Ave New York, NY 95822, USA

ISO 45001 / Sistemi menadžmenta bezbednosti na radu

Neprestano unapređujte poslovanje uz pomoć međunarodnog sistema menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu

Prema poslednjim podacima, procenjeno je da se na globalnom nivou godišnje dogodi više od 350.000 smrtnih slučajeva i više od 270 miliona povreda prouzrokovanih lošim i nebezbednim uslovima radnika na njihovom radnom mestu.

Upravo sa ciljem da spreči ovakve situacije ili da rizik od njihovog pojavljivanja svede na najmanju moguću meru, ustanovljen je ISO 45001 standard – sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu.

Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu ISO 45001 pomoći će Vam da zaštitite i sačuvate ono najvrednije što Vaša kompanija ima – svoje ljude, čime stičete uslove da ostvarite najviše poslovne uspehe i ciljeve.

ISO 45001 standard pomaže Vam da:

  • Kontinuirano unapređujete poslovanje, pojednostavljujete procese i smanjujete troškove;
  • Podignete Vašu kompaniju na viši organizacioni nivo kroz preventivno sprečavanje rizika i konstantan napredak bezbednosti;
  • Poštujete pravne i zakonske propise uz smanjenje poslovnih gubitaka;
  • Predstavite svoju firmu kao odgovoran brend, koji vodi računa o sigurnom, zdravom i održivom načinu rada;
  • Budete deo globalnog sistema upravljanja zdravljem i bezbednošću, primenjivog na sve organizacije nezavisno od njihove veličine i delatnosti.

ISO 45001:2018 standard je najnovija verzija ovog standarda. Ako ste još uvek sertifikovani prema OHSAS 18001 standardu, javite nam se da Vam pomognemo da izvršite tranziciju.

Sertifikacija ISO 45001 je više od nezavisne potvrde o zaštiti zaposlenih, sertifikacija takođe uverava zainteresovane strane da odgovorno i ozbiljno shvate Vašu korporativnu saradnju i shodno tome, ISO 45001 standard Vašoj organizaciji može obezbediti konkurentsku prednost.

Upravljanje bezbednosti i zdravlja na radu je dugoročna obaveza. Što više ulažete u to, Vaša organizacija, zaposleni i klijenti će imati više koristi, a zahvaljujući redovnom informisanju kod INTERCERT DOO o najnovijim događajima u vezi sa upravljanjem bezbednosti i zdravlja na radu, uvek ćete biti u toku po ovom pitanju.

Kada razmatramo upravljanje bezbednosti i zdravlje na radu svaka organizacija se suočava sa različitim rizicima i opasnostima i samim tim je neophodno imati dobro izgrađen sistem ISO 45001. To je razlog zbog kojeg našim klijentima nudimo stručne licencirane saradnike iz oblasti zdravlja i bezbdnosti na radu koje im pomažu kako bi pomogli u identifikaciji opasnosti i unapredili sistem na adekvatan način. Na ovaj način, smanjuju se nepredviđeni troškovi prilikom povreda na radu koji Vam u datom trenutku nisu potrebni i time prevazišli izazove sa kojima se suočavate.

Koristi od sertifikacije ISO 45001

Koraci za dobijanje sertifikata

INTERCERT DOO je tu da Vam pomogne da unapredite svoje poslovanje sertifikacijom ISO 45001 standarda. Našim akreditacijama i kompetentnim osobljem nudimo zagarantovani kvalitet usluga i prepoznate sertifikate. Jednostavno, klikom do sertifikata.